Tret de sortida aquest dissabte a una nova temporada del CPA Olot amb la presentació de les seves noves coreografies

Comparteix-ho amb els teus amics:

Després d’una temporada passada on les coses no varen anar gaire bé, aquest dissabte el club presenta noves coreografies amb les quals volen conquerir el calendari de competicions i tornar a regnar a dalt de tot.

Dissabte serà el dia on el CPA Olot presentarà les noves coreografies per tornar a reconquerir el primer lloc de les competicions, on l’any passat el CPA Girona els feia ombra. Els grups A i B i Junior presentaran al pavelló municipal d’Olot aquest dissabte de 17 h a 18 h, les noves coreografies. Entre les noves incorporacions al Grup de Xou A, aquesta temporada en formen part 3 patinadores i 1 patinador que provenen del dissolt equip Junior del CP Bescanó.

Feia vuit anys que un noi no tornava a formar part de l’equip principal de xou, després que Artur Balagué deixes el grup i és dediques a competir en la modalitat de parelles.

El calendari de competicions comença aquest diumenge al provincial i es realitzarà a Granollers, ja que el palau de Fontajau va resultar afectat per el temporal Gloria. Ordre de sortida del CPA Olot és el següent: En xou gran el Grup A en 1a posició i el Grup B en 3a posició. El Grup Junior en 4a posició.

Títol i pròleg de les coreografies:

Grup de Xou A: TRAMPA MORTAL
Ella, la més verinosa, no té pietat. Quan està de dol, va teixint la seva trampa esperant la pròxima víctima.

Grup de Xou B: DIA DE DIFUNTS
Avui celebrem que sempre els recordarem, i al final, com ells acabarem.

Grup de Xou Junior: ARRENCA’M
Viure sense llibertat, no és viure. Arrenca’m d’aquí i torna’m a la meva vida; vull ser lliure.

Fotos: CPA Olot

ARXIU VÍDEO: