Treuen 600 quilos de deixalles de la llera de la riera d’Osor

Comparteix-ho amb els teus amics:

Van netejar uns 500 metres entre la depuradora municipal i la zona de la Font Picant

Retiren 600 quilograms de deixalles d’un tram de 500 metres de la riera d’Osor, al seu pas per Sant Hilari Sacalm, a la comarca de la Selva. L’acció la van dur a terme prop de 140 treballadors de les empreses de venda d’aigua embotellada Font Vella i Lanjarón – amb plantes a Sant Hilari Sacalm i Amer- i amb la col·laboració de la societat de pesca La Gorga. En concret, van netejar el tram que va des de la depuradora municipal fins a la zona de la Font Picant. Una iniciativa que suposa una millora de l’ecosistema d’aquesta riera i afavorirà la reproducció de la truita autòctona i la conservació d’un dels espais naturals més emblemàtics de Les Guilleries. La neteja es va dur a terme dins del marc dels plans anuals que realitza l’empresa i que, al mateix temps, pretén aconseguir una major cohesió entre els treballadors i sensibilitzar-los envers la sostenibilitat.

Cedida per Aigües Font Vella i Lanjarón Pla general durant l'acció de neteja que van portar a terme els treballadors de les empreses d'aigua aquesta setmana a la riera d'Osor.

Foto: Cedida per Aigües Font Vella i Lanjarón
Pla general durant l’acció de neteja que van portar a terme els treballadors de les empreses d’aigua aquesta setmana a la riera d’Osor.