Trobada de Coworkers rurals-urbans a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El projecte Cowocat Rural (associació que treballa per potenciar els espais de coworking en l’entorn rural) ha programat per el proper dilluns 24 d’octubre una trobada de coworkers d’àmbits diferents com poden ser l’ àmbit urbà i rural. La finalitat d’aquest intercanvi és fomentar dinàmiques per tal de teixir xarxes de col·laboració.

La jornada s’iniciarà amb una dinàmica de presentació i coneixement entre els participants, posteriorment s’organitzarà una sessió de treball per fomentar la creació de projectes. Després els coworkers dinaran i duran a terme una sessió de treball per definir projectes comuns, tot en un espai d’emprenedoria a Olot, el Núria Social.

Aquest projecte es desenvolupa en el marc dels ajuts per al desenvolupament de projectes de cooperació dels grups d’acció local de Catalunya, en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 (operació 19.03.01), i estan cofinançat pel Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).

03_pano_coworking_nuria