Troben 950 plantes i 750 esqueixos de marihuana a quatre pisos que tenien la llum punxada

Comparteix-ho amb els teus amics:

Més de cent efectius policials van participar dimarts en un operatiu per desconnectar de la llum tot un bloc del carrer Acàcia, al barri de la Font de la Pólvora. L’objectiu de l’operatiu era garantir que els tècnics de la companyia Fecsa-Endesa, sentència en mà, poguessin desconnectar de la xarxa els 16 pisos del bloc després de comprovar que estaven fent un consum il·legal de la llum i que no pagaven cap factura. En arribar al barri, els policies van inspeccionar els 16 immobles del bloc i van trobar fins a 950 plantes i 750 esqueixos de marihuana a quatre dels pisos, així com també diferents eines per al cultiu de la droga. Hi ha 22 identificats.

Operació policial contra el consum il·legal de llum. Aquest dimarts més de cent efectius de la Policia Municipal, la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra, la Unitat Canina i també la d’Investigació van participar en el dispositiu, que tenia com a finalitat desconnectar de la xarxa elèctrica tot un bloc del barri de Font de la Pólvora.

De retruc, però, l’operació ha acabat destapant que en quatre dels pisos del bloc es feia cultiu de marihuana. Els agents van arribar al barri a primera hora del matí amb l’objectiu de garantir que els tècnics de la companyia elèctrica poguessin desconnectar de la xarxa tot el bloc -situat al número 12 del carrer Acàcia- sense cap incident.

La policia també va aprofitar per fer inspeccionar els pisos i a quatre d’ells va detectar que es cultivava marihuana. En total, es van comissar 951 plantes i 750 esqueixos d’aquesta droga, així com també estris diversos per al seu cultiu com bombetes incandescents, extractors o transformadors, entre d’altres.

Hi ha 22 identificats i la policia està fent indagacions per determinar qui vivia als pisos on es cultivava la droga, per tal d’atribuir-los un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues i per defraudació de fluid elèctric. Un cop identificades, aquestes persones hauran de comparèixer davant la justícia quan siguin requerides

Segons dades de l’Ajuntament de Girona, el 80% dels pisos d’aquest barri situat als afores de la ciutat tenen la llum punxada.

Comparteix-ho amb els teus amics: