VÍDEO: Troben sans i estalvis els quatre menors perduts que feien muntanyisme per la zona de Riudaura

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els adolescents formaven part d’un grup escolta de Tarragona que feien muntanyisme a la zona de Riudaura

Els han trobat al Puig de l’Ofrena passats pocs minuts de les 10 de la nit. Estaven una mica nerviosos, però amb bon estat de salut

Els Bombers de la Generalitat varen rebre, poc abans de les cinc de la tarda, un avís de recerca de quatre menors a la zona de Riudaura (la Garrotxa). Els menors, tres nois i una noia d’entre 14 i 15 anys, formen part d’un grup d’escoltes de Tarragona que feia muntanyisme a la zona del Puig de l’Ofrena.

El grup (format per 2 monitors i 8 menors) va decidir separar-se i, quan no han arribat al punt de trobada pactat, al Coll de Canes, ha estat quan s’ha donat l’avís d’emergència.

Els Bombers de la Generalitat varen localitzar, a dos quarts d’onze de la nit, els quatre menors desapareguts a Riudaura (la Garrotxa). Els joves s’han trobat, en bon estat de salut, a la zona del Puig de l’Ofrena, prop del Coll de l’Avi.

El dispositiu de recerca estava format per 10 dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre les quals hi ha un helicòpter, diverses dotacions terrestres i membres dels Grup d’Actuacions Especials (GRAE), juntament amb 3 patrulles dels Mossos d’Esquadra i membres de Protecció Civil i Agents Rurals amb la col·laboració de voluntaris de la zona.

Vídeo i fotos: Bombers de la Generalitat