Troben més de 1.700 plantes de marihuana a dins d’una casa de Sant Julià de Ramis

Cedida pels Mossos d'Esquadra: La droga localitzada en una de les estances de la casa de Sant Julià de Ramis.
Comparteix-ho amb els teus amics:

Els inquilins tenien la llum punxada i havien instal·lat làmpades, transformadors i bombetes per fer créixer la droga

Cedida pels Mossos d'Esquadra: La droga localitzada en una de les estances de la casa de Sant Julià de Ramis.
Cedida pels Mossos d’Esquadra: La droga localitzada en una de les estances de la casa de Sant Julià de Ramis.

Els fets es remunten al mes de novembre de l’any passat quan els mossos van començar a sospitar que en un domicili de Sant Julià de Ramis hi podria haver una plantació de marihuana. Durant la investigació els agents van comprovar que en una petita terrassa de la casa hi havia dues màquines d’aire condicionat que funcionaven a ple rendiment. Durant la investigació també es va comprovar que, tot i que la casa tenia subministrament elèctric, el comptador estava donat de baixa a la companyia.

Finalment, el passat 18 de gener, els agents van contactar amb els dos inquilins de l’habitatge i van accedir a la casa. A l’interior van trobar una plantació de 1.705 plantes de marihuana i 30 plantes mare per fer esqueixos, repartides en dues plantes de l’habitatge. A més de les plantes també hi havia una instal·lació de làmpades, transformadors, bombetes i aparells d’aire condicionat per tal de fer créixer i garantir el cultiu. Els homes tenien la llum punxada.

Per aquest motiu, els mossos investiguen els dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. Tots dos hauran de comparèixer davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan se’ls citi.