Troben unes 150 plantes de marihuana en un pis de Figueres

Cedida per la Guàrdia Urbana de Figueres: Plantes de marihuana dins de les dues habitacions d'un pis situat al carrer Torras i Bages de Figueres.
Comparteix-ho amb els teus amics:

La plantació de droga estava repartida en dues habitacions de l’immoble i comptava amb sistemes de reg i climatització

Cedida per la Guàrdia Urbana de Figueres:  Plantes de marihuana dins de les dues habitacions d'un pis situat al carrer Torras i Bages de Figueres.
Cedida per la Guàrdia Urbana de Figueres:
Plantes de marihuana dins de les dues habitacions d’un pis situat al carrer Torras i Bages de Figueres.

La Guàrdia Urbana de Figueres ha decomissat 150 plantes de marihuana que hi havia repartides en dues habitacions d’un pis situat al carrer Torras i Bages, al barri de la Creu de la Mà de la capital de l’Alt Empordà. La plantació comptava amb sistemes de reg, ventilació i climatització. Els agents van comissar les plantes, que en total tenien un pes brut de 20, 2 quilograms, aquest dijous 7 de gener a la tarda. Durant l’operació, els policies també van detenir una parella d’origen cubà i nacionalitat espanyola que estaria relacionada amb els fets. El cos de la Guàrdia Urbana de Figueres ha informat que la parella ja ha passat a disposició judicial.

El primer tinent d’alcalde de Figueres, Pere Casellas, ha assenyalat que aquesta operació es suma a l’ampli dispositiu que van engegar des de fa temps per combatre la producció, distribució o consum d’estupefaents en immobles de la ciutat.