Trogloditas a la gran pantalla

Comparteix-ho amb els teus amics:

Avui es presentarà a Madrid un documental sobre la banda de rockLa formació que havia acompanyat Loquillo fins al 2007 té una agenda molt atapeïda aquesta setmana. Avui presenta a Madrid la banda sonora de la sèrie de zombis No salgas que te comen, que s’emetrà a Telecinco; demà es projectarà un documental sobre la trajectòria del grup i, per acabar, el divendres 7 de febrer la banda publicarà el nou disc Trogloditas (Lemuria Music, 2014).


Trogloditas Foto: Arxiu del grup

La banda fa tres dècades que corre pels escenaris, i fins al 2007 va acompanyar el cantant Loquillo. Des d’aleshores el grup ha seguit al peu del canó, i aquesta setmana presenta moltes novetats. D’entrada, Trogloditas serà la banda sonora d’una nova sèrie sobre zombis, titulada No salgas que te comen i que s’emetrà per Telecinco.

Demà serà el torn de la gran pantalla: el grup presentarà a la Cineteca Madrid el documental Trogloditas, donde empezó todo, on el quintet parla sobre els seus orígens i la seva trajectòria. La formació musical va néixer a Vic, i trenta anys després la banda original es torna a reunir per fer balanç del fenomen rocker. Veus com Sabino Méndez, Ricard Puigdomènech i Quimi Portet, entre altres, apareixen al film per la seva relació amb la banda.

Per acabar, el divendres 7 de febrer Trogloditas llançarà el seu primer disc en solitari (sense Loquillo), homònim, del qual de moment només coneixem el senzill “Desconectado”. Hi participen Ricard Puigdomènech i Sergi Fecé (històrics del grup), i als directes s’hi sumarà Xavi Tacker (ex-Trogloditas).

La banda de rock va gravar un disc inèdit en català fa uns anys als estudis de Pep Sala., que encara no ha sortit a la llum.

[youtube]http://youtu.be/JPY4zfpY7q4[/youtube]

enderrock.cat

Comparteix-ho amb els teus amics: