U2 farà un quart i últim concert a Barcelona el 10 d’octubre

ARXIU - ACN El cantant U2 en el seu darrer concert a Barcelona.
Comparteix-ho amb els teus amics:

La productora Doctor Music ha anunciat aquest dijous al matí que U2 farà un quart i últim concert a Barcelona el 10 d’octubre al Palau Sant Jordi, després de les cites ja confirmades del 5, 6 i 9 d’octubre, per a les quals ja s’han acabat totes les entrades. Les localitats sortiran a la venda el 19 de febrer a les deu del matí a través de les webs de Doctor Music, Live Nation, Ticket Master i en establiments d’El Corte Inglés i la seva pàgina web. La preventa pels fans registrats a u2.com començarà el dilluns 16 de febrer a les 10 del matí. Aquests quatre concerts formen part de la gira Experience & Innocence Tour, durant la qual presenten el seu 13 àlbum d’estudi ‘Songs of Innocence’.

ARXIU - ACN El cantant U2 en el seu darrer concert a Barcelona.
ARXIU – ACN El cantant U2 en el seu darrer concert a Barcelona.

Després d’esgotar les entrades dels recitals del 5, 6 i 9 d’octubre, la banda de pop rock irlandesa ha decidit fer un altre concert a la capital catalana dins la gira iNNOCENCE +eXPERIENCE.

L’èxit d’aquesta gira també ha obligat la banda liderada per Bono a programar un cinquè concert el 9 de novembre a l’O2 de Londres. “Les vendes d’entrades són emocionants i estem treballant per poder satisfer la increïble demanda que encara existeix”, ha assenyalat Arthur Fogel, president de Global Touring – Global Music.

La gira és la continuació del llançament del seu 13è àlbum d’estudi d’U2, ‘Songs of Innocence’, editat per Island Records el passat 9 de setembre. Segons la productora Doctor Music, aquest disc s’ha escoltat més de 100 milions de vegades i ha estat descarregat per més de 40 milions de fans de tot el món.