ÚLTIM GRANET DE SORRA PEL TOT SUMA!!!

Comparteix-ho amb els teus amics:

Escoltes d’Olot: Us fem saber que estem arribant al moment final de la campanya de micromecenatge per la Rehabilitació del Molí d’en Climent, així que ara és el vostre moment per fer aquella aportació que fa dies que teniu pensat fer!!! Ens queden aconseguir 500 € i només tenim 3 dies per fer-ho possible, així que el temps ens va en contra i hem de sumar tots els esforços!

Us agrairem moltíssim que us mireu l’enllaç i si la vostra economia us ho permet, doneu un cop de mà al projecte que ens en beneficiarem tots i totes!!!

La quantitat la decidiu vosaltres, però el mínim és de 5 €.

També ens serà de gran ajuda que difongueu el missatge durant aquestes últimes hores!!

Aquest projecte consisteix en la rehabilitació del segon pis del Molí d’en Climent, datat del segle XVII. Aquest edifici es troba al bell mig de la ciutat d’Olot, al costat del riu Fluvià i envoltat d’una zona verda, considerada parc natural, amb flora i fauna autòctona de La Garrotxa.

[youtube]http://youtu.be/tSGWMVCQzRY[/youtube]

És de gran importància refer aquest espai, ja que forma part de la memòria històrica del nostre territori. A més volem potenciar no sols el seu actual servei a l’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura d’Olot, com a punt de trobada de l’entitat i espai lúdicoeducatiu dels infants i joves, sinó també com a espai cultural, social i obert a totes les persones i entitats que vulguin donar-li vida i prendre’n part.

Per tal de donar un valor més educatiu a l’edifici en qüestió, hem considerat oportú realitzar la millora i manteniment mitjançant un camp de treball organitzades per Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, obert a joves de 14 a 17 anys de totes les Comarques de Catalunya. Considerem òptim implicar al màxim d’agents possibles per tal de fer aquest procés tant participatiu i comunitari com sigui possible i que serveixi com a mostra del funcionament i l’obertura d’aquest espai a tota persona interessada.

molicliment

A més, la rehabilitació del Molí d’en Climent es converteix en una opció òptima per afavorir la visita d’entitats de caire educatiu i de lleure a la zona de la Garrotxa facilitant espais per a dormir a altres Agrupaments Escoltes.

La participació dels joves en el camp de treball no sols consistirà en la millora interior del Molí sinó que també es durà a terme la neteja de les zones fluvials pròximes, la recuperació del safareig del barri de Sant Miquel, la neteja de la bassa, i el manteniment del parc municipal que envolta l’edifici. A més, aquests infants disposaran de l’oportunitat de viure i conèixer els espais i serveis que ofereix la ciutat d’Olot i la Garrotxa amb activitats lúdiques i educatives.

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ