Última funció de l’obra ‘Animals de Companyia’ a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Animals de Companyia programa la última representació a Olot

La companyia Una Càpsula de Teatre, que actualment es troba en gira amb la tragicomèdia Animals de Companyia ja ha notificat el final de la mateixa, serà l’últim cap de setmana del mes de maig quan posarà punt i final a l’obra per iniciar nous projectes.

Abans però, han decidit fer una última funció a la ciutat, concretament serà al Centre Cívic de Bonavista, el dissabte 18 d’abril a les 7 de la tarda. Les entrades ja es poden adquirir a través d’eventbrite o a la pàgina web de la companyia www.unacapsula.cat.

Aquest mes de febrer han participat al concurs de Sant Feliu de Guíxols, del qual n’obtindran resultats a finals d’abril i també han actuat a Sarrià de Ter dins la mostra de teatre programada a través de la Campanya teatral gironina.

Fa pocs mesos van resultar vencedors del primer concurs que es van presentar, el Concurs Vila de Piera, de Barcelona, amb la màxima distinció del jurat i 5 premis més, d’entre els quals millor direcció. Animals de Companyia és una obra de la dramaturga Estel Solé, interpretada per Jordi Colom, Anna Martí, Laia Planella, Jordi Cortés i Anna Aumatell, dirigida per Xevi Rossell, que compta amb el suport tècnic de Xevi Colom i el suport de direcció i coordinació tècnica de Joan Martí.

Comparteix-ho amb els teus amics: