La Garrotxa diu NO a Vox, en una manifestació que s’ha saldat amb un detingut

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Garrotxa diu NO a Vox, en una manifestació que s’ha saldat amb un detingut

Un detingut per llançar objectes contra la policia i un denunciat per insultar als agents, aquest ha estat el balanç de l’acte electoral de Vox aquest dimecres al migdia davant de l’Ajuntament d’Olot, que com ja va sent habitual, no hi havia ningú escoltant les incoherències i les demagògies habituals d’aquesta formació d’ultradreta. La BRIMO dels Mossos d’Esquadra a disparat diversos projectils de Foam per dissoldre la manifestació, causant diversos ferits lleus entre els participants.

El comentari de Rafel Reina 

A part del seguici que acompanyava (amb falsos periodistes inclosos) al secretari general de Vox, Javier Ortega Smith i al candidat al Parlament per Girona d’Alberto Tarradas, no hi havia ningú més escoltant les frases populistes i sense coherència d’aquesta formació feixista i antidemocràtica. Tot plegat crec que serà un boom que amb el temps s’anirà difuminant com a passat amb Ciutadants.

Vídeo: Imatges de Javier Ortega Smith i al candidat al Parlament per Girona d’Alberto Tarradas passejant per Olot, escoltats per als Mossos Esquadra i enfrontaments amb la Brimo al firalet. Autor: Xarxes Socials.

Xarxes socials: