Vídeo: Tres veïns d’Olot detinguts per cultivar marihuana en un hort

Comparteix-ho amb els teus amics:

Com ja havia adelantat ahir El Digital de Girona, la Policia Municipal d’Olot a detingut tres persones acusades de cultivar marihuana.

Agents de la Policia Municipal d’Olot han detingut tres persones com a presumptes autores  d’un delicte contra la salut pública. Les detencions s’han produït aquest dimecres 9 de  setembre al barri de les Planotes.

[vimeo id=”138852771″]

La Policia Municipal ha tingut coneixement de la possible existència de plantes de marihuana en uns terrenys situats a aquest sector de la ciutat. Quan els efectius de la Policia, amb la col·laboració de Mossos d’Esquadra, s’hi han dirigit, han pogut comprovar que es tractava d’una plantació formada per 79 plantes de marihuana(amb un pes total de 100 quilos). En el lloc dels fets, hi ha localitzat tres persones –de 30, 35 i 60 anys i residents a Olot- que han quedat detingudes com a responsables del cultiu. Properament, han de passar a disposició judicial.

@PoliciaMunicipalOlot_Setembre2015

@PoliciaMunicipalOlot_Setembre2015_

El cap de la Policia Municipal d’Olot, Ignasi López, ha explicat que un veí de la ciutat va alertar el cos policial sobre l’existència d’una plantació de marihuana en aquest sector de la ciutat. Els policies van desplaçar-se fins al lloc dels fets i van comprovar que la plantació es trobava entremig d’uns horts. Al mateix temps van veure com els tres detinguts – responsables del cultiu- feinejaven a la zona i tenien un gos de raça perillosa amb ells.

Davant d’això, els policies van demanar suport als agents dels Mossos d’Esquadra i, conjuntament, van endinsar-se dins la plantació. Posteriorment, van detenir els tres responsables, que eren propietaris de la finca on es trobaven les plantes. Dos d’ells, l’home de 60 anys i el de 30 són pare i fill i tenen antecedents policials per fets similars. Els tres detinguts van ser traslladats fins a la seu de la Policia Municipal.