Un 12,4% més d’atencions en els 6 mesos de la nova oficina de turisme d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Des del 19 d’octubre i fins al 19 d’abril, 9.831 persones s’han dirigit a l’Oficina de Turisme, que ha estat seleccionada entre els projectes finalistes als Premis d’Arquitectura de les comarques gironines

En els primers sis mesos de funcionament de la nova Oficina de Turisme d’Olot, s’han incrementat el nombre de persones ateses des de les dependències del carrer de Francesc Fàbrega. Des del 19 d’octubre (l’endemà de la seva inauguració) i fins al 19 d’abril, han estat 9.831 els visitants informats des de la nova Oficina de Turisme, el que representa un increment del 12,4% respecte al mateix període de l’any passat (en què es van informar 8.746 usuaris).

A més de l’increment de persones informades, la nova Oficina també ha permès millorar l’atenció que s’ofereix a l’usuari. La possibilitat de rebre una atenció més personalitzada, l’espai d’autoconsulta i la projecció de l’audiovisual que permet una primera visita a la comarca són alguns dels aspectes més ben valorats pels visitants.

En el primer semestre de funcionament, l’Oficina deTurisme ha rebut la visita de molts olotins que han volgut conèixer les instal·lacions. L’Oficina, doncs, s’ha convertit en un espai més d’atractiu a visitar dins la ciutat i una actuació arquitectònica que rep l’atenció de revistes especialitzades en disseny i arquitectura. El projecte “Una porta al paisatge” d’Arnau Vergés ha quedat finalista dels premis d’arquitectura de les comarques gironines. L’Oficina de Turisme d’Olot és una dels treballs que opten als Premis que es lliuren el proper divendres 3 de juny a Girona. Dels 16 treballs seleccionats, 6 són d’Olot.

Veure vídeo d’inauguració de l’Oficina de Turisme d’Olot

https://vimeo.com/142808271