Un 97% dels usuaris del canal de WhatsApp de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts el recomanarien a altres veïns

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un 97% dels usuaris del canal de WhatsApp de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts el recomanarien a altres veïns

El canal de WhatsApp, la nova eina de comunicació amb la ciutadania de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, compta amb una bona aprovació dels seus usuaris d’ençà de la seva posada en funcionament.

A través d’un qüestionari enviat a les més de 230 persones que ja s’hi han donat d’alta, s’ha pogut tenir una valoració d’aquest servei. D’un total de 79 respostes, destaca que un 97,4% recomanarien el canal a altres veïns i un 69,2% el consideren “molt útil’ en una escala de gradació de cinc respostes.

Sobre els continguts que es consideren més útils, les incidències del dia a dia (88,3%), els actes previstos per als propers dies (87%) i l’Agenda Mensual (85,7%) són les respostes més repetides.

Finalment, també destaca que el nombre de comunicacions que consideren oportunes enviar és superior a la ràtio actual. Un 45,6% dels enquestats demanen rebre’n 10 mensuals.

L’enquesta també pregunta pels canals municipals que fan servir per informar-se i els mitjans de comunicació a través dels quals ho fan. El regidor de Comunicació i Noves Tecnologies, Xavier Dilmé, ha fet una “valoració positiva” dels primers mesos i ha explicat que “amb aquests resultats s’emprendran millores al canal i en les comunicacions als ciutadans”.

El canal és una eina totalment gratuïta per al ciutadà. Només cal demanar-ne l’alta enviant un missatge de WhatsApp al telèfon 621 24 14 58.