Un camió aturat en una àrea de servei de Vilademuls perd entre 15 i 20 litres d’un producte altament inflamable

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha activat aquest dimecres a la matinada la fase d’alerta del Pla especial d’emergències en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya TRANSCAT per una petita fuita, d’entre 15 i 20 litres, en un bidó de resina líquida, un producte molt inflamable, d’un camió aturat en una àrea de servei de l’AP-7 a Vilademuls. El vessament, d’un bidó de 200 litres, s’ha produït al voltant de les dues de la matinada i una hora més tard ha pogut ser taponada. Des d’aleshores, s’està esperant l’arribada d’un altre camió per fer el transvasament del producte.

00325022015

Fins al lloc, s’han desplaçat set dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius dels Mossos d’Esquadra, que han tallat l’accés a l’àrea del servei. Segons el Servei Català de Trànsit, l’accident no ha provocat incidències viàries ja que el camió es trobava aturat dins l’àrea de servei del quilòmetre 46 de l’AP-7 en sentit nord.

ACTUALITZACIÓ:

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat aquest dimecres la fase d’alerta del Pla especial d’emergències en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya Transcat un cop assegurada la càrrega de resina líquida en el camió que aquesta matinada ha patit un vessament d’entre 15 i 20 litres, dels 200 que transportava, de resina líquida un producte altament inflamable a l’àrea de servei de l’AP-7, a Vilademuls. Protecció Civil considera que ja no hi ha cap perill a la zona, que ja a estat senyalitzada i on ja hi ha un altre camió per al transvasament de la càrrega. L’incident no ha provocat ferits ni incidències.