Un càmping gironí, escollit com el millor establiment de platja d’Europa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els càmpings de les comarques gironines cada cop més reconeixements internacionals

Els càmpings de les comarques gironines han rebut aquesta setmana a Utrecht (Països Baixos) i Stuttgart (Alemanya) importants reconeixements internacionals que avalen la gran qualitat i excel·lència dels establiments i que reafirmen el lideratge de la destinació en el sector a Europa.

Las Dunas, de Sant Pere Pescador, ha estat premiat com a “Millor càmping de platja” d’Europa, en una gala celebrada dimecres en el marc de la fira Vakantiebeurs a Utrecht (Països Baixos), una de les principals del sector que se celebra fins el 13 de gener. El guardó l’han atorgat la prestigiosa guia britànica Alan Rogers, que recull més de 2.500 càmpings europeus, i el Caravan & Motorhome Club de Gran Bretanya (el club més antic d’Europa que agrupa un milió de socis).

A més, 23 càmpings de la demarcació han rebut la màxima qualificació que concedeix l’ANWB i que atorguen una categoria de cinc estrelles i un altra de quatre estrelles i mitja; la xifra representa el 50 % dels reconeixements atorgats enguany a l’Estat espanyol per part de l’associació holandesa.