Un cap de setmana de Circ a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Olot Cultura ha preparat un cap de setmana intensiu de circ amb tres espectacles que ens aproparan a diferents disciplines.

La proposta Exúvia de Circ Teatre Modern tindrà dues sessions el dissabte dia 2, una de les quals serà MiniLAP, pensada especialment per al públic de 8 a 12 anys.

La primera cita d’aquest petit cicle de Circ a Olot és el dijous 1 d’octubre, a les nou del vespre, al Teatre Principal d’Olot, quan es podrà veure l’espectacle Cadàver exquisit de la companyia Vol de-ment, de la qual en forma part el garrotxí Jordi Serra. L’espectacle es va estrenar a la Fira del Circ de la Bisbal i també va ser present a Fira Tàrrega. El divendres 2 d’octubre Dulce Duca presentarà Um belo día (a les 21 h, al Teatre Principal d’Olot). Malabars i música en directe en un espectacle ple de surrealisme. Finalment, el dissabte 3, la companyia Circ Teatre Modern porta al Teatre Principal d’Olot Exúvia (a les 18 i a les 20 h, al Teatre), un espectacle de proximitat i intimista.

SESSIÓ MINILAP EL DISSABTE A LA TARDA
Dins aquest cicle, pensat especialment per al públic adults, s’ha programat també una sessió MiniLAP, per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Les propostes MiniLAP són espectacles no convencionals, aptes tant per a adults com per a nens a partir de 8 anys, dels quals se’n fa una sessió especial per al públic jove, que acaben amb una conversa amb els artistes o un passeig per l’escenari. La sessió MiniLAP serà de l’espectacle Exúvia de Circ Teatre Modern del dissabte 2, a les 18 h. Els nens i nenes que vulguin assistir-hi, poden comprar-se una gorra MiniLAP a la taquilla del Teatre i, després, l’entrada per a qualsevol espectacle MiniLAP els hi valdrà només 3 euros.

PAQUET DE CIRC A OLOT
Olot Cultura ha creat un paquet especial que inclou tots els espectacles d’aquest cicle de circ a un preu més econòmic que no comprant-los individualment. El cost del paquet és de 41 euros i de 34 per als socis del club Coolturajove. El paquet, així com les entrades individuals, es poden comprar al Teatre, a Can Trincheria o per internet a www.olotcultura.cat.

20150929.Olot circ octubre