Un gos ataca una nena d’11 anys i li mossega la cara

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un gos ha atacat una nena d’11 anys a Blanes (Selva) i li ha mossegat la cara. La petita ha hagut d’ingressar a l’Hospital de la Vall d’Hebron a conseqüència de la gravetat de les ferides que li va fer l’animal. Els fets van tenir lloc aquest dimecres al vespre al barri del Mas Florit. La nena va acostar-se al propietari del gos, que duia l’animal lligat, i li va demanar si el podia tocar. L’home hi va accedir i va ser aleshores quan el gos va atacar-la i li va mossegar la cara. L’animal no és d’una raça considerada potencialment perillosa. La mare de la petita ha presentat denúncia davant la Policia Local i els agents han obert diligències per imputar el propietari del gos.

L’atac va tenir lloc aquest 4 de juny pels voltants de les vuit del vespre en ple carrer, al barri del Mas Florit de Blanes. La nena, que té 11 anys, va demanar al propietari del gos si el podia tocar. L’animal no és d’una raça considerada perillosa i el seu amo el duia lligat amb corretja.

El propietari, que coneix la família de la nena, hi va accedir. Quan la petita va acostar-se al gos, però, l’animal va atacar-la i li va mossegar la cara. A conseqüència de la gravetat de les ferides, va ser necessari activar una ambulància. La nena d’11 anys va ser evacuada a l’Hospital de la Vall d’Hebron, on va quedar ingressada.

La Policia Local ja ha inclòs l’animal dins el llistat de gossos perillosos del municipi. El gos es troba sota custòdia d’un veterinari i, tot i que està al dia de les vacunes, se li farà un seguiment per veure que no tingui cap malaltia que pugui haver passat a la nena.

Per la seva banda, la mare de la petita va anar ahir a presentar una denúncia dels fets davant la Policia Local. Després de rebre-la, els agents ja han obert diligències per imputar el propietari del gos.