Un Hamlet molt especial

Comparteix-ho amb els teus amics:

Després de la comèdia Al vostre gust que es va poder veure a l’entorn del Claustre del Carme, la propera cita del cicle In between serà una versió de Hamlet portada als nostres dies i escenificada per un sol actor i titelles de gran format.

20151014.Diagnòstic Hamlet

Diagnòstic Hamlet, de la cia Pelmànec. El podrem veure dijous 22 d’octubre, a les 21 h, al Teatre Principal d’Olot. La Cia Pelmànec és la responsable de la propera proposta del cicle In between-Shakespeare a Olot que Olot Cultura organitza aquesta tardor.

El dijous 22 d’octubre, a les nou del vespre, presentaran al Teatre Principal d’Olot l’espectacle Diagnòstic: Hamlet . Una adaptació molt especial d’una de les grans peces de William Shakespeare: amb un sol actor sobre l’escenari –Miquel Gallardo- i titelles de tamany natural donen vida al protagonista i a tots els personatges.

La companyia repeteix amb Hamlet una experiència que ja havia fet amb Don Juan: canviar l’entorn i la situació d’un personatge per enriquir-lo teatralment. Així va decidir tralladar Hamlet als nostres dies i “tancar-lo” com un hikikomori (joves japonesos que, com que no suporten la pressió familiar i de la societat, es tanquen a la seva habitació). Ens trobem, doncs, amb un protagonista (Max) que ja ha viscut la seva tragèdia i es troba tancat en un centre psiquiàtric.

El preu de l’entrada per aquest espectacles és de 9 euros. Les entrades anticipades es poden comprar a través d’internet a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria.