Un home es llença a la zona dels lleons al Zoo de Barcelona i queda ferit de gravetat

BATALLER, JORDI - ACN Una lleona menjant-se la motxilla de l'home que s'ha llençat al fossar del Zoo de Barcelona
Comparteix-ho amb els teus amics:

Un home s’ha llençat aquest migdia a la zona dels lleons del Zoo de Barcelona i ha quedat ferit de gravetat després de ser atacat pels felins. El visitant, vestit amb roba de camuflatge, ha estat traslladat pel SEM a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Segons ha informat l’ajuntament, l’avís de l’incident s’ha rebut a les 12.12 hores quan l’home ha saltat les tanques de protecció de la zona dels tigres i lleons i s’ha llençat al fossar. Alguns testimonis han explicat que la víctima ha estat atacada per algun dels felins que, fins i tot, l’han arrossegat fins a un túnel de serveis. Responsables del Zoo i efectius dels Bombers de Barcelona, la Guàrdia Urbana i dels Mossos han pogut entrar i rescatar l’home.

BATALLER, JORDI - ACN Una lleona menjant-se la motxilla de l'home que s'ha llençat al fossar del Zoo de Barcelona
BATALLER, JORDI – ACN Una lleona menjant-se la motxilla de l’home que s’ha llençat al fossar del Zoo de Barcelona

La policia ha establert un cordó d’uns 50 metres i part de les instal·lacions estan tancades provisionalment. El director general de serveis municipals de Barcelona, Ignasi Armengol, ha explicat que l’home “molt ràpidament” i d’entrada ha estat atacat per dos dels tres animals que hi havia a les instal·lacions. De fet, des d’un bon principi quan les lleones s’han adonat de la presència de l’home l’han anat a buscar i l’han fet caure al fossar. L’home s’ha acostat a l’espai per les tanques de les instal·lacions fent equilibris fins a tocar a la rocalla on hi ha els felins, moment en què l’han fet caure.

Segons l’ajuntament de Barcelona, es tracta d’un home d’uns 45 anys d’edat i de nacionalitat espanyola i que pel que han vist testimonis presencials duia vestimenta militar. Una vegada dins del recinte, dues lleones i un lleó han atacat l’home i l’han arrossegat fins a l’interior d’un túnel de servei.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat tres dotacions de Bombers de Barcelona, a més d’efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dels Mossos d’Esquadra que, amb l’ajuda de mànegues d’aigua i juntament amb els tècnics del Zoo de Barcelona, han procedit a realitzar les tasques de rescat.

Finalment, a les 12:45 hores s’ha pogut treure l’home de dins del recinte amb ferides de diversa consideració. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), l’ha atès in situ i l’ha traslladat en estat molt greu però estable a l’Hospital de la Vall d’Hebrón.