Un jove de 20 anys mor ofegat en una gorga a Castellfollit de la Roca

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un jove de 20 anys mor ofegat en una gorga a Castellfollit de la Roca

Segons els Mossos d’Esquadra, un jove de 20 anys de nacionalitat gambiana ha mort ofegat aquesta tarda en una gorga coneguda amb el nom del soldat a Castellfollit de la Roca del riu Turonell, a peus de la cinglera. El personal d’emergències en arribar només han pogut certificar la seva defunció. El noi anava acompanyat d’un amic que no ha pogut fer res per salvar-lo. Tot sembla indicar que es tracta mort accidental.

Foto: Un moment del rescat amb helicòpter del cos del jove de 21 anys ofegat en una gorga a Castellfollit de la Roca – Cedida

Al lloc, s’han desplaçat els Bombers de la Generalitat amb dues dotacions i l’helicòpter amb efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que ha activat tres unitats i l’helicòpter medicalitzat. El personal mèdic del SEM, amb suport dels efectius dels Bombers, han realitzat sense èxit tasques de reanimació al jove i finalment han confirmat la seva mort.

Efectius dels Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de les tasques judicials per a l’aixecament del cos i, posteriorment, efectius dels Bombers de la Generalitat l’han evacuat de la zona.

Info: Mossos d’Esquadra