Un monitor del casal de l’Estiu Riu d’Olot dona positiu per coronavirus i confinen 10 infants als seus domicilis

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’afectat és un monitor de les activitats. Junt amb ell i d’acord amb les directrius de les autoritats sanitàries, s’han aïllat els deu infants del grup i el monitor de suport.  

Malgrat seguir totes les indicacions de prevenció i seguretat en l’organització de les activitats, malauradament, un monitor del casal d’estiu d’Olot ha resultat positiu per la COVID-19. Un cop s’han conegut els fets aquest dilluns 27 de juliol, des de l’Ajuntament d’Olot s’ha informat l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, encarregada de la gestió de la pandèmia de la COVID-19 i, al mateix temps, s’ha donat a conèixer a totes les famílies dels infants.

Enguany, seguint les directrius de les administracions competents i per motius de prevenció, el casal de l’Estiu Riu d’Olot es va organitzar en grups de 10 infants i no s’ha permès el contacte entre ells. Això ha facilitat les mesures d’aïllament del grup.

D’aquesta manera, seguint les indicacions sanitàries i de seguretat decretades pel Departament de Salut, un cop s’han confirmat els resultats de les proves, el monitor, el monitor de suport i els deu infants del grup han estat aïllats als seus domicilis, de manera preventiva. Des de Salut es realitzarà un seguiment de cada cas.