Un motorista agredeix a uns veïns de Joanetes

Comparteix-ho amb els teus amics:

Una parella denuncia a través d’Instagram una agressió d’uns motoristes, dintre de la seva propietat privada i espai natural protegit al Salt del Roure a Joanetes.

Fotos. Ferida de l’agressió i foto dels motoristes.

Post publicat a Instagram

Hola, necessitem la teva ajuda. Diumenge 18 d’Abril al voltant de les 12.30 h del migdia ens van agredir un grup de motoristes de Motocròs. Intentaré explicar la situació de forma resumida. Sóc una noia de 25 anys i la meva parella és un noi de 28 anys. Ens trobàvem prop del Salt del Roure a Joanetes, dins la propietat privada de la meva família, quan de sobte ens vam trobar 4 motoristes baixant per un corriol.

En veure’ls jo els vaig parar i els hi vaig dir que no podien passar per allà amb la moto, que és una propietat privada, i a més a més és Espai Natural protegit. El primer motorista em van contestar de molt males maneres, dient que feia uns dies que havia fet 60 anys i que feia més de 40 que passava per allà, i que jo no era ningú per dir-li si podien passar per allà o no, i va decidir ignorar el que jo li deia i seguir circulant.

Aleshores jo, que portava el mòbil a la mà, vaig fotografiar-los. L’últim dels 4 motoristes en veure que els estava fotografiant, va baixar de la moto i va venir cap a mi, encarant-se, amb la intenció de què esborrés la foto. Jo m’hi vaig negar, dient-li que estaven a casa meva, llavors em va empènyer i em va tirar a terra. La meva parella es va posar al mig per intentar evitar que em tornés a agredir. Aleshores es va encarar amb ell, el va agafar del coll, el va tirar a terra, el va agredir amb cops de puny, va agafar un dels troncs que es veu a la foto, el va aixecar enlaire i ens va amenaçar dient-nos: “O cardeu el camp d’aquí o us juro que us rebento el cap!”. Nosaltres ens vam fer enrere, dient que era casa nostra, i que eren ells els que havien de marxar. Finalment, després de molts insults (Tu ets un tros de merda, fill de la gran puta, etc) van agafar les motos i van marxar.

La denúncia ja està posada als Mossos d’Esquadra, i tenim informe mèdic de les agressions. Estaven circulant sense matrícules, dins una propietat privada en un Espai Natural Protegit. Ens van agredir a casa nostre, ens ho han fet passar molt i molt malament, tant emocionalment com físicament. Els Mossos ja els estan buscant, necessitem qualsevol informació que pugui ser d’ajuda. Si saps alguna cosa, si us plau, envia’m un missatge.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de @blancavp_

Comparteix-ho amb els teus amics: