Un noi que volia robar vodka apunyala el vigilant d’un supermercat de Girona

Xavier Pi: Exterior del supermercat Mercadona on el jove que volia robar vodka ha intentat apunyalar un dels caixers fins a dues vegades.
Comparteix-ho amb els teus amics:

Els Mossos d’Esquadra busquen l’agressor, que porta una dessuadora i ha fugit del lloc dels fets

Els Mossos d’Esquadra estan buscant un jove que ha apunyalat el vigilant d’un supermercat a Girona, i ho ha intentat amb el caixer d’un altre, quan els dos l’han aturat perquè pretenia robar ampolles de vodka. L’apunyalament ha tingut lloc cap a quarts de quatre al Lidl que hi ha a la zona del Güell, a tocar dels Maristes. El vigilant de seguretat ha intentat retenir el jove, que s’enduia una ampolla de licor sense pagar, i aquest s’ha tret un ganivet i l’ha apunyalat per l’esquena. La víctima ha hagut de ser traslladada a l’hospital i el jove, que porta una dessuadora, ha aconseguit fugir. Dues hores més tard, el mateix noi ha provat d’endur-se una ampolla de vodka d’un altre supermercat proper, el Mercadona que hi ha a la vora del col·legi Bell-lloch. Quan el caixer se n’ha adonat i l’ha provat d’aturar-lo, el jove li ha intentat clavar un ganivet, però l’empleat l’ha pogut esquivar.

Xavier Pi: Exterior del supermercat Mercadona on el jove que volia robar vodka ha intentat apunyalar un dels caixers fins a dues vegades.
Xavier Pi: Exterior del supermercat Mercadona on el jove que volia robar vodka ha intentat apunyalar un dels caixers fins a dues vegades.

Cap a quarts de quatre de la tarda, el jove ha entrat al supermercat Lidl que hi ha a l’avinguda Josep Tarradellas, a tocar del McDonald’s del Güell i del col·legi Maristes. El noi, de qui se sap que és bastant jove i porta una dessuadora, ha provat d’endur-se sense pagar una ampolla de vodka del supermercat.

El vigilant de seguretat, però, se n’ha adonat i l’ha retingut. Ha estat aleshores quan el jove, d’una revolada, ha tret un ganivet i li ha clavat a l’esquena. Després, ha fugit corrents del lloc.

El vigilant ha hagut de ser traslladat en ambulància a l’Hospital Josep Trueta de Girona. L’home està a urgències en observació, on els metges estan pendents de la seva evolució.

Dues hores després, pels voltants de quarts de sis de la tarda, el jove ha entrat al Mercadona que hi ha a tocar del col·legi Bell-lloch, al carrer riu Güell. Aquest supermercat es troba més o menys a un quilòmetre del Lidl. Novament, el noi ha provat d’agafar una ampolla de vodka i endur-se-la sense passar per caixa.

Ha estat aleshores quan un caixer del supermercat se n’ha adonat i ha provat d’aturar-lo. El jove, per tota resposta, s’ha tret el ganivet d’entre la roba i l’ha intentat apunyalar fins en dues ocasions. L’empleat, però, ha pogut esquivar les estocades.

Després, el noi ha marxat corrents del lloc dels fets. Els Mossos d’Esquadra han desplegat diverses unitats a la zona i intenten localitzar-lo.