Un nou pas per a la transformació de la plaça del Carme d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

A més dels projectes vinculats al PIAM del Nucli Antic que van avançant al ritme previst, es preveu la propera obertura d’establiments que han d’ajudar a revitalitzar aquest sector de la ciutat.

L’Ajuntament d’Olot ha obert procés de licitació de lloguer d’un local de la plaça del Carme. Una vegada tancat el període de presentació de sol·licituds, la proposta que s’ha presentat és la impulsada pels responsables del restaurant UMAMI. La voluntat del projecte és obrir-hi un espai de restauració (hamburgueseria i cafeteria), una oferta de qualitat en aquest punt del centre de la ciutat.

La dinamització dels locals és un dels objectius del PIAM del Nucli Antic i s’afegeix a la propera obertura d’un supermercat cooperatiu impulsat per l’Artiga Coop en aquest espai del barri.

Mentrestant, avancen les obres de millora de la plaça del Carme que es van iniciar a finals del mes de març. L’actuació s’emmarca en els projectes del PIAM del Nucli Antic i ha de permetre avançar en la millora del paviment de la plaça, la vegetació i l’enllumenat.

De moment s’ha actuat sobre la pavimentació i l’arbrat de les voreres. Els treballs d’aquesta etapa finalitzaran el proper mes de juny. De cara a l’estiu, s’iniciarà una nova fase que preveu realitzar obertures a l’Escola d’Art instal·lant grans finestrals a les tres arcades existents per ampliar l’obertura del centre cap a la ciutat, la integració urbana dels locals, la millora de l’enllumenat i la il·luminació de la façana de l’escola.

Paral·lelament i seguint amb la voluntat de dinamització d’aquesta zona de la ciutat, també s’han previst noves obres amb la construcció de L’Artiga i que arrencaran aquest mes de juny.

Info: Ajunt. Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: