Un olotí podria estar a la final de “Oh Happy Day” de TV3

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’olotí Jordi Masegur pertany al grup Jarks que segueixen complint els seus objectius i pugen esglaons per aconseguir estar a la Final d’Oh Happy Day.

Els Jarks és un grup vocal format per 16 nois, aquesta és la seva particularitat, un grup només de nois. El seu estil musical passa per cançons Funky, pop, cançons de musicals, clàssic i fins i tot algun tema soul o jazz.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=rJ8MLQq-JnM” width=”560″ height=”315″]

Actualment estan triomfant dins i fora del programa, ja que tenen molt d’èxit i sembla ser que tenen molts seguidors. Fins i tot tenen un nombrós club de Fans a les xarxes socials.

12019981_1660091684227384_891620601370208480_n

Aquesta nova temporada, el programa presenta la novetat dels coachs per les corals. Als Jarks, els hi ha tocat Michele Alderete, directora d’Ol Green i ex-concursant del programa a la primera edició de “Oh Happy Day”. Ells estan molt contents de les indicacions i les pautes que els hi dóna, ja que creuen que els està ajudant molt en diferents aspectes.

Jarks està a la 6a gala de la tercera temporada d’Oh Happy Day: només queden 4 cors en concurs, i un que entrarà repescat a la gala 7.
Els Jarks, han gaudit d’immunitat durant dues setmanes per haver guanyat la millor cançó. Una d’elles Up Town Funk de Bruno Marz i també el tema “Cul” del grup Oques Grasses.

Jordi Masegur, el cantant i actor olotí, és un dels membres del grup vocal, i reconeix que el programa li ha canviat la vida i li està aportant moltes coses positives, i que tot i les dificultats que han pogut tenir, amb els Jarks tot és més fàcil.

Diu que Jarks està tenint un canvi molt important i que està fent un procés molt favorable tant a nivell professional com personal.