Un “penalty box” deixa fora del podi a Nan Oliveras a la Copa del Món de Turquia

Comparteix-ho amb els teus amics:

Brillant actuació del triatleta del Where is the limit, Nan Oliveras, a la Copa del Món de triatló de Turquia, on s’han donat cita alguns dels millors especialistes del món, encapçalats pel portuguès Joao Pereira (actual 6è classificat del rànquing Mundial). Aquesta era la primera Copa del Món per Oliveras, on arribava amb ganes de fer un bon paper i acabar al top 10.

image2

Després d’un tram de natació no gaire bo, al jove triatleta li ha tocat iniciar una remuntada per acabar fregant el podi als metres finals. A la 4a de les 6 voltes de bici ja ha pogut enganxar amb el primer grup de bici, quan s’ha format un gran pilot de quasi 60 unitats. Tot es jugaria en els darrers 10 km de cursa a peu, l’especialitat de l’olotí.

Oliveras ja ha sortit en les primeres posicions de la segona transició, on una infracció per baixar un metre més tard de la bici del permès li ha suposat un penalty box de 15″ qua ha hagut de realitzar a l’última volta.

Conscient d’aquest contratemps, l’olotí ha imposat un alt ritme per poder agafar uns metres d’avantatge i perdre les mínimes posicions possibles durant els 15″ aturat. Ja en la segona volta s’ha escapat juntament amb el portuguès Pereira. Però no ha pogut treure més de 15 segons als dos perseguidors que l’han avançat mentre complia amb el penalty. D’aquesta manera s’ha quedat a només 4 segons del podi.

Gràcies a aquesta posició Nan Oliveras pujarà moltes posicions al rànquing mundial, on dilluns quan s’actualitzi ja entrarà de ple al top 100. Quan encara li queda una Copa Continental per disputar la setmana que bé a Larache, on es presenta de màxim favorit.

“Estic molt content per haver-me demostrat que puc lluitar de tu a tu amb figures mundials com Pereira. Però m’he quedat amb ganes de pujar a un podi que tenia assegurat si no hagués hagut d’aturar-me 15 segons al penalty box”

“La pròxima setmana intentaré treure’m l’espina a Larache per tancar la temporada de la millor manera possible”