Vídeo: Un Premi Ciutat d’Olot enceta una nova col·lecció de novel·la juvenil

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’editorial Llibres del Segle acaba de publicar el llibre Atac Llimac, de Rubèn Montañá, guanyador del 44è Premis Ciutat d’Olot de Novel·la Juvenil (2013). Amb aquesta obra, Llibres del Segle enceta la nova sèrie de literatura juvenil Norfeu. L’editorial també ha publicat com a segon volum de la sèrie Naufragi!, de Josep Solés, obra que va quedar finalista en la mateixa edició dels Premis Ciutat d’Olot.

[vimeo]https://vimeo.com/94359563[/vimeo]

Atac llimac és una novel·la de ciència ficció en la qual el protagonista, un jove inadaptat, lluita perquè el nostre planeta no sigui invadit per uns llimacs extraterrestres amb superpoders. La història de Rubén Montañá compta amb grans dosis d’humor, aventura i molta inventiva.

A banda d’aquesta novel·la, Rubén Montañá ha publicat La nena de l’arbre (Premi Josep Maria Folch i Torres, 2013) i, juntament amb Toni Sans, les versions teatrals d’El crim de Lord Arthur Savile, La casa sota terra i En Joan sense por. Montañá és també actor de la companyia EGOS Teatre, de la qual també és fundador i forma part de l’equip creatiu.

Atac llimac es presentarà a Olot el proper 24 de maig, a les 18 h, a Can Trincheria, juntament amb les altres dues obres guanyadores dels Premis Ciutat d’Olot de l’any passat: Aniversari, d’Alba Sabaté (Premi Marian Vayreda) i Buscant Quios, d’Àngels Marzo (Premi Joan Teixidor).

D’altra banda, Naufragi!, de Josep Solés, es basa en la història del vaixell Vasa, que es va enfonsar el 1628 a Estocolm. Amb una tragèdia familiar com a fil conductor la novel·la explica els fets de l’enfonsament del vaixell combinant la realitat i la ficció.

Vídeo: Premis Ciutat d’Olot 2013
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=W2p75xLOGtA[/youtube]

F 1284