Un quart tren d’alta velocitat unirà Barcelona i París entre juliol i setembre

Comparteix-ho amb els teus amics:

Les companyies Renfe i SNCF han incorporat un quart tren d’alta velocitat entre Barcelona i París entre el 7 de juliol i l’1 de setembre coincidint amb el període de major mobilitat a causa de les vacances d’estiu. Així, segons ha informat la companyia, sortirà un tren a les 06.05 h de Barcelona amb destí París, on arribarà a les 12.45 hores; mentre que en sentit invers, el comboi sortirà a les 10.07 h de la capital francesa i arribarà a la capital catalana a les 16.38 h. Els bitllets ja es poden adquirir a la pàgina web. A finals del passat mes de març, les dues companyies ja van incorporar una tercera freqüència en ambdós sentits.

00127052014

Les dues capitals estan unides amb un servei directe des del 15 de desembre de l’any passat. Fins aleshores, els viatgers havien de fer transbordament entre combois a l’estació de Figueres-Vilafant, ja que els trens AVE espanyols no estaven homologats per circular per França.

El viatge entre Barcelona i París té una durada de 6 hores 25 minuts i consta d’un trajecte directe des de l’estació de Barcelona-Sants fins a París-Gare de Lyon, amb parades a Girona, Figueres, Perpinyà, Narbona, Montpeller, Nimes i Valença. L’oferta inicial és de dues freqüències diàries per sentit.