Un taller de les Preses troba la solució al problema d’aconseguir mampares de protecció per les botigues

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un taller de les Preses troba la solució al problema d’aconseguir mampares de protecció per les botigues

En les últimes setmanes s’ha disparat la demanda de metacrilat per la fabricació de mampares de protecció contra el contagi de la COVID-19 per a botigues. De resultes d’aquesta demanda els terminis d’entrega son llarg. Un taller creatiu de fabricació digital Can Make situat a les Preses ha ideat un sistema més ràpid i senzill per tenir una protecció a les botigues. Es tracta d’una mampara de cartró que es va dissenyar i desenvolupar en 24 hores i que ja està a punt de comercialitzar.

Segons els seus creadors, són proteccions “low cost” de cartró, reciclables, fetes a la Garrotxa i esperen que resolguin els problemes de molts botiguers que necessiten aquesta protecció per atendre al públic. Pots veure fotos i vídeos aquí baix.

View this post on Instagram

Ahir se’ns va acabar el poc metacrilat que teníem en estoc, i els terminis d’entrega són llarguíssims! Una situació inèdita. 🤯 Al llarg d’aquests dies hem parlat amb molta gent preocupada, que necessita protegir els seus negocis i no els podem ajudar. Ahir li vaig dir a la Mireia: “se’ns ha acabat el metacrilat i ja no podem fer proteccions” i em va contestar : “les hauras de fer de cartró”. 🤭 Aquesta nit hem fet el disseny, aquest matí hem desenvolupat un prototip funcional i ja ho tenim a punt per comercialitzar 🙌 Són proteccions low cost de cartró, reciclables, fetes a la Garrotxa, que esperem que resolguin els problemes de molta gent. El plàstic d’aquests prototips és el dels envasos de les pizzes de @casa_tarradellas! Què en penseu? Feu-nos arribar les vostres idees, ara és el moment! 💪 #fuckcovid

A post shared by Can Make | Ingènerum (@canmake.cat) on