En Pepe ja ha sobrepassat els diners que l’hi feien falta pel seu Catamarà

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja ha sobrepassat els 10.000 que necessita per poder fer realitat el seu somni

El somni del veí de Castellfollit de la Roca Pepe Soto de Construir-se el seu propi vaixell i fer-lo navegar fins a San Blas a Panamà ja es pot fer realitat. Fa pocs dies en la plataforma de micromecenatge Tot Suma on estava el seu projecte ja ha superat la quantitat de 10.000 euros.

catamara-pepe
Tot Suma: En Pepe amb el catamarà que està construint a Castellfollit de la Roca per fer realitat un somni. Pla general d’ell i l’embarcació.

Actualment 672 padrins a fet les seves donacions per un total de 10.570 euros. Amb aquests diners, ja podrà comprar les veles i els dos motors i adquirir l’equip electrònic de navegació. El termini per aconseguir els diners acaba d’aquí a 39 dies.

La seva història es va donar a conèixer després que el programa ‘El Foraster’ de TV3 se’n fes ressò. I de moment ja ha aconseguit 489 padrins que han volgut fer aportacions d’entre 5 i 250 euros a través de la plataforma de micromecenatge Tot Suma. El passat divendres ja s’havien recaptat 7.660 euros dels 10.000 que s’havien fixat com a objectiu.

Al web també s’hi poden llegir missatges dels padrins que animen en Pepe a fer realitat aquest somni i a seguir endavant. “Tots hauríem de tenir somnis tan forts com tu; ho aconseguiràs”, escriu un d’ells. Persones de Bellver de Cerdanya, Barcelona, Terrassa, Tona i d’altres indrets han decidit aportar el seu granet de sorra a aquesta causa.

Tot Suma En Pepe amb el catamarà que està construint a Castellfollit de la Roca per fer realitat un somni. Pla general d'ell i l'embarcació.
Tot Suma El Catamarà que en Pepe s'està constuint a Castellfollit de la Roca.

Vídeo: Castellfollit de la Roca al programa “El foraster”