Un veí de Riudaura, presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi

Comparteix-ho amb els teus amics:

El detingut va atropellar a la víctima de forma intencionada arran d’una disputa personal entre ambdós

Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot van detenir el dia 4 d’abril a Olot, un home de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de Riudaura, com a presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi.

Ahir dia 4 d’abril, al voltant de les 10:30 hores es va produir un atropellament a la carretera N-260a al seu punt quilomètric 89,2 al terme municipal de Riudaura. Concretament, el conductor d’un turisme (tipus furgoneta) havia envestit un home que caminava pel voral de la via. La víctima va ser traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona amb pronòstic greu.

Quan els agents del sector d’Olot de Trànsit van analitzar les possibles causes de l’accident van observar que podria tractar-se d’un incident intencionat, fet pel qual van traspassar la investigació als agents de la unitat d’investigació.

Els investigadors van iniciar l’anàlisi de les possibles causes de l’atropellament “intencionat” i van poder concloure que realment el conductor del vehicle havia col·lidit expressament amb la víctima i li havia passat per sobre amb el seu vehicle del forma voluntària, possiblement, a causa d’alguna desavinença personal entre ambdós.

Davant els fets constatats, els agents van detenir el conductor del turisme com a presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi.

El detingut, que té antecedents, va passarà en les properes hores a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia d’Olot.