“Un volt en bici pel nostre carrer”, primera acció post electoral de No és un vial

Comparteix-ho amb els teus amics:

La plataforma celebrarà el 3 de juny, el Dia Mundial de la Bicicleta, recordant al consistori que volem una ciutat més pacificada i més verda.

No és un vial: La primera acció post electoral de la Plataforma No és un vial, és un carrer!, és la proposta “Un volt en bici pel nostre carrer”, que com el seu nom anuncia és una passejada en bicicleta per aquesta via urbana, tot recordant el dret dels veïns a ser utilitzada com a tal. La Plataforma us convidem a fer-ne ús així sumant-vos a la celebració del Dia Mundial de la Bicicleta que l’ONU ha fixat el 3 de juny, en reclam d’una pacificació del trànsit dels nostres barris, i en general d’un Olot més sa i més verd.

Per tant, dilluns vinent tothom qui ho desitgi pot anar amb les seves bicicletes a les 18:30h al prat de l’escultura “Marc”, de Lluís Hortalà, situada davant de l’antiga fàbrica Gou. És el punt de partida d’aquesta passejada per voltar tranquil·lament els tres tombs –rotondes- i la recta més plana i més verda de tota l’Avinguda. Un cop realitzat el recorregut d’anada i tornada, el grup tenim pensat dirigir-nos cap al pont elevat que travessa l’Avinguda i penjar-hi tres pancartes que donaran la benvinguda als vehicles que escullen aquesta via per travessar Olot venint des de La Solfa.

“No és un vial, és un carrer!” hem completat amb èxit la primera etapa de recorregut vital, aconseguint en dos mesos d’existència satisfer reivindicacions com la cobertura exprés dels gairebé cent forats que presentaven els carrers principals, la col·locació d’asfalt sonoreductor aquest estiu, i el compromís de l’Ajuntament de pacificació de l’avinguda amb diverses mesures especificades al nostre decàleg. Però, sobretot, tornar a posar sobre la taula una problemàtica, la de resoldre la circumval·lació d’Olot, que havia desaparegut de les prioritats de treball de la Generalitat i que per al municipi semblava haver quedat en segon terme. Ara cal seguir amatents perquè les promeses es compleixin, i s’agilitzin les obres de la Variant d’Olot pel que fa al tram que correspon al municipi.

Info: Plataforma No és un vial, és un carrer!

Comparteix-ho amb els teus amics: