VÍDEO: Una cinquantena de veïns participen en l’últim tall de via reivindicatiu de “No és un vial” en el marc de #Recuperem la ciutat

Comparteix-ho amb els teus amics:

Una cinquantena de veïns han participat aquest matí, han tallat l’avinguda Sant Jordi per reclamar la pacificació de la ciutat.

Plataforma No és un vial, és un carrer! – Avui hem tornat a gaudir de silenci i veïnatge al mig del carrer! Una avinguda de Sant Jordi #Olot que podria ser + verda, pacificada i humana.

Contents de 4 mesos de participar amb el moviment #RevoltaVeïnal #RecuperemlaCiutat per aturar autopistes urbanes. La lluita de #Noesunvial continua!

Entre cinquanta i seixanta persones ens hem trobat davant la Piscina Municipal d’Olot per reclamar que s’aturin les autopistes urbanes juntament amb Barcelona, Sabadell, L’Hospitalet de Llobregat i Premià de Mar.

Hem recordat els últims talls: a la carretera de la Canya que també pateixen el trànsit de camions i cotxes. A Masbernat, Sant Cristòfor i les Fonts vam fer el viacrucis recordant tots els greuges històrics de fa més de trenta anys. A la Moixina, bicicletada al costat dels paratges naturals afectats. I avui entre Bonavista i Pequín continuant reclamant que el carrer sigui per les persones que hi viuen.
I també hem explicat Ia nostra participació a l’Ecotaula d’Entitats de la Garrotxa i al Manifest per a una mobilitat sostenible a Olot i la Garrotxa.

A continuació, hem gaudit d’una passejada per tot el tram d’avui, a peu i amb bicicleta, persones grans, mainada, gossos… Tranquil·lament hem arribat a sota el pont de Bonavista i a la rodona de la Solfa cantant les corrandes de #Noesunvial.

Donem per acabades aquestes jornades de reivindicació dins de la #RevoltaVeïnal i #RecuperemlaCiutat. I nosaltres continuem! La lluita de #Noesunvial no s’atura.

Comparteix-ho amb els teus amics: