Una colla de curiosos descobreix com era el comerç de Sant Joan els anys 50 i 60

Comparteix-ho amb els teus amics:

Una colla de curiosos descobreix com era el comerç de Sant Joan els anys 50 i 60

Aquest diumenge ha tingut lloc una nova visita guiada d’estiu a Sant Joan les Fonts. El protagonista d’aquesta proposta ha estat el comerç, peça clau de la història recent del municipi. Més concretament, s’ha centrat en l’etapa dels anys 50 i 60 del segle passat.

La visita, de la mà de Fentours, ha repassat com s’articulava el teixit comercial de Sant Joan en aquesta etapa i ha visitat algun dels locals més coneguts com Ca la Quima, que es va poder visitar. A més, es va parlar d’altres establiments com Can Camps, Can Perer, Ca la Núria, Ca la Rosa o les Noies de Soler.

Gent del municipi, però també d’altres vinguts de Riudaura o Barcelona, es van apuntar a aquesta trobada que volia posar llum sobre part del nostre patrimoni.

Aquest estiu encara estan previstes dues visites guiades més per les quals ja es poden fer les inscripcions. El dia 15 d’agost es farà una visita guiada ‘Entre colades de lava’ i l’endemà, el dia 16, serà el torn dels ‘Comerços dels anys 50 i 60’. Totes dues a les 7 del vespre. Les inscripcions, gratuïtes però amb reserva prèvia, es poden fer per fentoursvisites@gmail.com i al 623 10 74 50 (Lídia).