Una Emmona de rècord amb 800 inscrits

Comparteix-ho amb els teus amics:

emmonaEl cap de setmana del 14 i 15 de juny, Sant Joan de les Abadesses tornarà a omplir-se de corredors disposats a enfilar-se pel Puigmal, el Bastiments, el pic de l’Infern, el puig Estela, el Taga… En total, un repte de 110 quilòmetres i 8.460 metres de desnivell positiu de la 5a Ultra Trail Emmona de la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses (UE), la segona prova -i la més dura- de la 3a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya.

[vimeo]https://vimeo.com/91916954[/vimeo]

No tots 800 faran tot aquest recorregut, sinó que part dels participants finalitzaran la prova a Núria en la modalitat marató: 47 quilòmetres i un desnivell de 4.100 metres positius i 3.000 negatius.

L’èxit de participació en la cursa no és casualitat. La UE fa créixer la cursa edició rere edició gràcies a l’experiència i l’esforç d’aquests cinc anys i amb la voluntat d’aconseguir que sigui una referència a escala europea. També hi ajuda la col·laboració de 350 voluntaris, dels patrocinadors, del consistori…, i de l’espectacular escenari natural de les principals muntanyes de l’Alt Ripollès.

Tots aquests factors fan que, a més d’assignar tots els dorsals disponibles abans que s’acabi el termini d’inscripció, l’Emmona també hagi obtingut el reconeixement de ser finalista en la categoria millor Ultra de l’any 2013 per la xarxa social d’esportistes Finxier escollida de forma popular pels mateixos corredors.

Us animem, doncs, a acostar-vos al nostre poble i a viure i veure la cursa i l’ambient del poble durant aquests dos dies de cursa, i a animar a tots els participants que faran alguns dels recorreguts d’una de les proves més dures del calendari europeu.

Per a més informació:
Pàgina web de l’emmona
Pàgina web de la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses
Web de la cursa Taga2040