Una entitat olotina fa marxa enrere després de les crítiques quant volien sortejar com a premi “el teu pes en cervesa”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Una entitat olotina Faràndula Ràcing Team fa marxa enrere després de les crítiques quant volien sortejar com a premi “el teu pes en cervesa”

Després que molta gent comentessin per les xarxes socials que donar com a premi en un sorteig “el teu pes en cervesa” no era idoni i podria donar peu a males interpretacions, la Faràndula Ràcing Team ha decidit fer marxa enrere al premi del sorteig i aquesta vegada serà “el teu pes en aigua x 2”, és a dir, el teu pes en Aigua Sant Aniol però multiplicat per dos. La Faràndula Ràcing Team va ser creada el 2015 i és entitat des de 2018. Serà l’encarregada de substituir a la Penya Weke Weke en les properes Festes del Tura en l’organització del Ball de l’Hora creat en el seu dia per la Penya AOAPIX.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

RECTIFICACIÓ — El veure les reaccions que hi ha hagut respecte l’últim post, el Ràcing Team decideix rectificar i donarà com a premi al guanyador del sorteig el “seu pes en aigua Sant Aniol però multiplicat x 2”. El patrocinador oficial del FRT és BEIBO Drinks, distribuïdor oficial d’Estrella Galícia i per aquesta raó es va decidir oferir un regal en forma de cervesa. En cap moment es va voler ser un actiu principal en el consum desmesurat d’aquest alcohol i és per aquest motiu que demanem disculpes a totes les persones que ho han pogut entendre d’aquesta manera. També ens volem disculpar davant tots els participants del sorteig per haver canviat el premi a mig camí. *Tots els participants de l’anterior sorteig continuen dins del premi. Per unes festes per tothom. Per la nostra ciutat. Pel jovent. Atentament, FRT FRT

Una publicación compartida de FARÀNDULA RÀCING TEAM 🎗 (@farandularacingteam) el