Una mirada al passat, present i futur de l’Àfrica

Comparteix-ho amb els teus amics:

Quantes llengües s’hi parla a l’Àfrica? Africà és realment un país? Hi ha hagut més regnes? L’Àfrica té una història única?

Presentació d’un estudi sobre el continent africa el proper 18 de novembre a Olot

Aquestes, són algunes de les mil preguntes que han dut els autors a realitzar aquest petit estudi. Una mirada al passat, es planteja, principalment, per a respondre els mils interrogants que s’han fet des de sempre, ja que, durant tota l’educació primària i secundària, s’estudia la història global de l’home blanc, sense fer gaire referència a la història negra. Seguidament, un altre motiu, és perquè es creu, que ajudarà als seus amics, coneguts, familiars i a la comunitat negra en general a conèixer molt més als seus avantpassats.

El treball està dividit en tres blocs:

El primer bloc estarà centrat en el passat de l’Àfrica, en com era abans de la colonització, els regnes que es van formar i que ara estan a l’oblit, i els reis i reines que els van governar i lluitar.

Dins el segon bloc es parlarà de l’actualitat del continent, la societat, els estereotips de l’Àfrica i els activistes.

I, per últim, el tercer bloc es debatrà sobre el futur del continent i els possibles reptes a afrontar.

Amb aquest exercici es vol aconseguir una reflexió. Es vol ensenyar i demostrar que Àfrica és molt més que pobresa, imatges estereotipades i tristesa.