Consulta el programa de la nova edició del Ü del Bac d’aquest estiu a la Vall de Bianya

Comparteix-ho amb els teus amics:

Més d’una vintena d’artistes i grups seran els convidats d’una nova edició Ü del Bac de la Vall de Bianya.

Després d’estrenar-se l’estiu passat amb una programació amb més d’una vintena de propostes culturals al llarg de quatre jornades, i havent portat a terme diverses activitats artístiques al llarg de la tardor de l’any passat i la primavera d’aquest any, el Bagatell torna a ser un refugi per la cultura al cor de l’Alta Garrotxa.

Seguint la línia de l’anterior, Ü del Bac segueix proposant Cultura als Afores, a partir d’una programació per públic adult i familiar, formada per propostes de música, dansa, poesia, performance, teatre, cinema i gastronomia, que es compaginen amb destil·lacions de plantes o observació de les estrelles per vincular la cultura a l’espai natural que l’emmarca.

A on?

Ü del Bac neix a El Bagatell de la Vall del Bac, a l’Alta Garrotxa, i forma part del municipi de la Vall de Bianya. Olot és un referent dins el panorama cultural català gràcies a la seva aposta per una programació cultural atrevida, especialment en arts escèniques, fet que l’ha convertit en un model de descentralització cultural. Ü del Bac vol fer un pas més en aquesta direcció, proposant una descentralització de la cultura de l’àmbit urbà cap a l’àmbit rural.

MÉS INFORMACIÓ I PROGRAMA AQUÍ