Una original proposta poètica i culinària al Teatre Principal d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Teatre Principal d’Olot us proposa el Sopar de pedres. Una experiència poètica i gastronòmica de la mà de la companyia Escarlata Circus, del poeta Josep Pedrals i de la cuinera Mariona Quadrada. El sopar serà el dijous 5 de març, a les 21 h. Només cal portar ganivet, forquilla, cullereta, tovalló i una pedra com el puny.

Sopar de pedres arriba al Teatre Principal d’Olot en el marc dels espectacles LAP (L’Altra Programació), les propostes no convencionals que es fan els dijous al vespre. És un convit a gaudir dels sentits i a fer partíceps els comensals de la companyia de l’art. La idea és “menjar amb tots els sentits”.

Els promotors són la companyia Escarlata Circus, nascuda el 1987 i formada per Bet Miralta i Jordi Aspa. Des dels seus inicis, amb el circ com a eix central, han creat espectacles de carrer, de sala i sota vela, i, darrerament, s’han especialitzat en propostes de petit format que potencien la proximitat amb el públic, cosa que per ells és essencial. Els caracteritzen l’humor, l’espontaneïtat i la poesia, entre d’altres adjectius.

En aquest espectacle, hi col·laboren Mariona Quadrada (gastrònoma) i el poeta Josep Pedrals.

Per assistir al sopar cal comprar una entrada al web de l’Institut de Cultura d’Olot o de forma presencial al Teatre i a Can Trincheria en els seus horaris habituals.

20140303.Sopar de pedres

Comparteix-ho amb els teus amics: