Una persona demana el seu número preferit i guanya 9 milions d’euros amb el “Cuponazo” de l’ONCE a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Una persona demana el seu número preferit i guanya 9 milions d’euros amb el “Cuponazo” de l’ONCE a Olot

Foto: La venedora Margarita Puig, afiliada a l’ONCE – ONCE

El “Cuponazo” de la ONCE ha repartit 9 milions d’euros a Olot, on un únic encertant ha aconseguit el premi major del sorteig del divendres 28 de febrer. L’afortunat o afortunada va demanar el seu número preferit a la venedora, la qual mitjançant el TPV (Terminal Punt de Venda) li ho va fer a l’instant.

La venedora Margarita Puig, afiliada a l’ONCE, és qui ha portat la il·lusió al centre d’Olot, on embeni el cupó i altres productes de joc responsable de l’Organització des del seu quiosc al carrer Sant Rafel. Margarita és una persona molt coneguda en la localitat gironina.

“Estava dormint quan em van telefonar per a dir-me que havia donat el premi major. I em vaig revelar, clar. Em fa una il·lusió enorme. Havia repartit un premi de 35.000 euros i un sou de 2.000 euros al mes durant 10 anys, però mai havia donat un premi tan gran”, explica Puig molt contenta.

Porta 11 anys venent cupons i abans havia venut en altres carrers del municipi d’Olot i també en la Plaça del Mercat. Avui, per a celebrar-ho, estarà “al peu del canó fins a les dues i a la tarda de 4 a 8 perquè m’agrada moltíssim el meu treball”, assegura.

Olot pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a Figueres, que presta serveis personalitzats a 150 afiliats i afiliades.

El sorteig de l’ONCE deixa també a Tarragona altres cinc premis (XXL) de 40.000 euros cadascun. I un altre cupó premiat amb 100.000 euros a Avilés (Astúries)

Info i foto: ONCE

Comparteix-ho amb els teus amics: