Una programació per a tots els gustos a Can Trona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Una programació per a tots els gustos prevista pels propers dies a Can Trona, Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas.

Propostes eclèctiques per donar resposta a tantes sensibilitats com sigui possible i seguint els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) creats per les Nacions Unides i que tenen com a objectiu la igualtat i la dignitat de les persones i fan una crida per a canviar el nostre estil de desenvolupament, respectant el medi ambient.

Puede ser una imagen de flor y texto que dice "Març. Natura Cultura de Centre kattt per la igualtat de 6D DS XERRADA-TALLER REMEIS PER SENTIR-SE BÉ: ORGANS REPRODUCTORS CICLES HORMONALS. càrrec les Avies Remeieres Garrotxa. Un torn 16:00ha 19:00h. inscripció prèviaa cantrona@vallbas.cat. 'Aula Pedagogica Can Trona. Preu: persona. ODS Salut Benestar. www.cantrona.cat f cantrona@vallbas.cat"

Puede ser una imagen de una persona y texto que dice "Març. Natura Cultura de Centre per la igualtat de 7DG 7 DG OBRA DE TEATRE ISABEL HORES. Toni amb l'actriu Carme Sansa. vida d'lsabel Vila,I primera sindicalista activista cultural de Catalunya.De 18:00h 20:00h. comprar entrada anticipada forma presencial 'Oficina Turisme Can Irona dins 'horari l'equipament per poder reservar l'Auditori Can Trona Preu:15 euros per persona No accepter targetes crèdit. ODS : Igualta de gènere. 2027 www.cantrona.cat f cantrona@vallbas.cat"

Puede ser una imagen de cuero con punto guarnicionero y texto que dice "Març. Natura Cultura de Centre per la igualtat 13 DS TALLER CONFECCIÓ DE COMPRESES DE TELA. càrrec de dela Vall Bas Laura Serrano. Una alternativa saludable pel Û”di ambient. Dues sessions: matí 10:00h 13:00hi tardade 16:00a Cal apuntar-se amb bombolles persones perque haurà màquina cosir cada persones Inscripció prèvia cantrona@vallbas.cat.A l'Aula Pedagogica de Can Trona Preu: euros persona. ODS Consum producció responsables. 2021 www.cantrona.cat f cantrona@vallbas.cat"

Puede ser una imagen de una o varias personas y texto que dice "Març. Natura Cultura de Centre per la igualtat de 27 FEBR 30 ABR NOVA EXPOSICIÓ ITINERANT DONES TRENCANT BARRERES. TRANSFORMANT LES CIUTATS MEDITERRÀNIES. millors concurs fotogràfic per Fundació Dones Euromediterrànies l'IEMed; amb retrats dones s'arrisquen anar contra les normes paisos com Algèria, Bèlgica, Egipte, Israel, Marroc, Palestina Turquia. Iliure gratuita ODS : Igualtat gènere ODS 1:Fi 2021 www.cantrona.cat f cantrona@vallbas.cat"