Una Start-up olotina llançarà una app de negocis locals a la comarca

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Start-up Dopuo llançarà la seva nova app de negocis locals a la Garrotxa.

La seva proposta d’aplicació mòbil disponible a principis del 2019 permet al comerç i als serveis locals connectar amb els seus clients i els ajuda a promocionar-se oferint-los un canal únic. Els tres integrants de l’equip són d’Olot i és per això, que volen fer el llançament a la capital de la Garrotxa.

A través d’una aplicació mòbil, Dopuo App, aconsegueixen generar perfils basats en les botigues locals geo-localitzades a prop d’usuaris connectar el client amb el comerç local o l’empresa de serveis. També per millorar la comunicació i la promoció dels productes i serveis més propers i unificar totes les botigues més pròximes en una sola plataforma per tal de fer front a la competència de les grans superfícies digitals.

L’aplicació permet als clients filtrar els productes o serveis de la seva ciutat i parlar amb els negocis a través de Xat. Les empreses també poden enviar les seves ofertes en funció de la ubicació, l’edat, el sexe i els gustos de les persones que tenen al voltant. I a tot això li afegim un sistema de “màrqueting gamificat”, que donarà als usuaris la possibilitat de sumar puntuacions i poder accedir a ofertes exclusives segons l’activitat que tinguin, aplicable a totes les botigues que estiguin vinculades a la plataforma digital.

La Start-up neix gràcies a l’entrada de Lagares al Programa Explorer del Banc Santander, dins el Parc de Recerca de la UAB i amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i Secot Barcelona. Després de 5 mesos de desenvolupament de la idea i el model de negoci, ha aconseguit validar-ho i ara ho portaran les plataformes de descàrrega Apple i Android.

L’objectiu a curt termini és poder arribar a totes les botigues del territori català que aportin un producte o servei únic als clients propers al domicili de l’empresa, Dopuo vol ser el canal comunicatiu d’ús freqüent entre botiga i consumidor.

Tal com defineixen a la web els seus valors es basen en la proximitat i la lleialtat amb les botigues de tota la vida, en els petits autònoms, buscant la seva excel•lència per transmetre amb claredat i responsabilitat la passió pel seu treball.

La Start-up Dopuo d’Aleix Lagares, Cristina Boix i Quim Pascual ja ha iniciat el registre de negocis Olotins a través de la seva web: www.dopuo.com