Una víctima mortal en quedar atrapat dins d’un camió d’escombraries

Comparteix-ho amb els teus amics:

Mossos d’Esquadra de l’ABP de la Selva Interior han rebut l’avís d’un accident laboral ahir dijous en el carrer Millàs Vallicrosa de Santa Coloma de Farners. Quan els mossos han arribat al lloc han constatat que, per causes que encara es desconeixen i s’investiguen, un treballador d’una empresa de recollida d’escombraries ha quedat parcialment atrapat entre les comportes d’obertura del camió mentre estava fent el buidatge d’un contenidor. La víctima Prudenci A. B. tenia 41 anys i era veí d’Angles.

A causa de la forta pressió de les comportes, s’ha produït la mort immediata del treballador. La víctima és un home de 41 anys, nacionalitat espanyola i veí d’Anglès.

A l’accident s’han desplaçat dotacions de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’ABP de la Selva Interior, tres dotacions dels Bombers de la generalitat, una ambulància i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners i del Departament de Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Comparteix-ho amb els teus amics: