Una vintena d’infants elaboren el seu capgròs al Taller de Faràndula d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Organitzat per l’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot i l’Escola Municipal d’Expressió, forma part de la programació de l’Estiu Riu i ha culminat aquest divendres amb un ball festiu al Firal.

Un any més, una vintena d’infants han pogut elaborar el seu capgròs totalment únic a través del Taller de la Faràndula d’Olot. La formació, anomenada ‘Taller de Faràndula (Fes la teva figura)’, ha estat organitzat per l’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot i l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot i ha anat a càrrec dels professionals Àngel Rigall i Tavi Algueró.

Durant gairebé un mes, des del passat 28 de juny fins aquest divendres 23 de juliol, la vintena d’infants d’entre 8 i 12 han pogut aprendre, pas a pas, l’elaboració d’un capgròs. Des de l’esbós del disseny, la maquetació, total modelat en fang, l’acabat en cartró de pedra amb cola i el pintat final. Tot el procés de construcció s’ha complementat amb visites guiades a diferents elements de la faràndula de la ciutat i dels seus barris, d’entitats d’Olot i també amb el ball conjunt de punt final del taller.

Les creacions dels alumnes han estat ben diverses, des d’animals diversos com cabirols, cérvols, gats, pastissets o reconeguts personatges de dibuixos animats. Enguany, un total de 1168 infants i joves s’han inscrit a alguna de les 21 activitats de l’Estiu Riu d’Olot per gaudir de l’estiu tot aprenent.

Info: Ajunt. Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: