Unes 130 persones varen gaudir de la projecció del documental Manzanas, pollos y quimeras

Comparteix-ho amb els teus amics:

Al voltant de 130 persones van poder gaudir divendres passat a Cines Olot de la projecció del documental Manzanas, pollos y quimeras, organitzat pel Consell de Cooperació d’Olot i amb el suport del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa

Loli Rubio de la Fundació Nzuri Daima i Alimatu Waggeh de l’Associació de Dones Subsaharianes de la Garrotxa Yagaru van presentar la sessió, amb motiu de la commemoració amb el Dia Internacional de les Dones. L’acte també estava emmarcada dins la trajectoria, impulsada pel Consell de Cooperació d’Olot, d’apropar la realitat del continent Africà als habitants de la Garrotxa, amb un punt de vista crític i constructiu. Donant una visió més amplia i diversificada sobre el continent i la gent que l’habita i trencant, alhora, els estereotips que sovint es construeixen sobre els altres.

Documental

Escriptora, cambrera, galerista d’art, cantant, cuinera, periodista, costurera, actriu, gestora cultural, camperola capaç de crear una associació que agrupa a centenars de dones, corredora olímpica…són les dones protagonistes del documental Manzanas, pollos y quimeras. Dones que tenen en comú la seva capacitat emprenedora, el seu projecte vital per el que s’esforcen i lluiten cada dia. No només expliquen les seves anades i tornades , el treball, les cases… als seus familiars i amistats, si no que obren els seus cors i mostren els seus sentiments, sensacions, les anècdotes més curioses de la seva existència, les seves pors, alegries, esperances i en definitiva la manera de veure la vida.

Foto: Unes 130 persones varen gaudir de la projecció del documental Manzanas, pollos y quimeras
Font: Ajuntament d’Olot