Unes 20.000 persones visiten el Mercat del Ram de Vic, un 10% més que l’any passat

Comparteix-ho amb els teus amics:

Unes 20.000 persones han passat aquest cap de setmana el Mercat del Ram de Vic. De fet, segons l’organització, enguany la cita ha aplegat un 10% més de visitants. Enguany han tingut molt bona acollida el mercat ‘Compra a Pagès’, ha doblat el nombre d’estands i s’ha situat en un lloc central, a la Rambla del Passeig, i la mostra de joves creadors, que s’ha ubicat a la Bassa dels Hermanos. També han tingut molta afluència de públic la fira del formatge artesà Lactium. Els sopars temàtics han aconseguit una ocupació del 100%. En aquest sentit, la regidora de Fires i Mercats, Montserrat Rovira, ha destacat que “tot i la seva essència ramadera” el Mercat del Ram ha ofert “activitats per tots els gustos”.

Un dels concursos destacats del Mercat del Ram ha estat el de canals porcines, que aquest any ha arribat a la seva 33a edició. Els guanyadors han estat: Sergi Armengol, de Montclar, que ha obtingut la màxima puntuació; Mas Sustentó, de Vic, que ha guanyat el premi a la qualitat de canal; i Granja Vilatortella, de Gurb, que ha guanyat el premi a la qualitat de carn.

El Mercat del Ram de Vic és un punt de trobada del sector agropecuari, però també suposa una gran festa per a la ciutadania. A banda de les mostres esmentades, cal destacar la de Turisme, a la Rambla del Carme i Plaça Santa Clara, la de maquinària agrícola, a l’Avinguda dels Països Catalans, la d’horticultura, jardineria i energies renovables, al Recinte Firal El Sucre, i la d’automòbils, al carrer Mossèn Josep Gudiol.

Durant aquest cap de setmana també han tingut lloc exhibicions castelleres, concursos de globus aerostàtics i diverses competicions esportives. Vic (ACN)

VÍDEOS RELACIONATS:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=vWv0SUmfXvk” width=”560″ height=”315″]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=t5N3W4Pk1eY” width=”560″ height=”315″]

Comparteix-ho amb els teus amics: