Unió Esportiva Olot es transformarà en una Societat Anònima Esportiva

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’objectiu de la UE Olot de transformar-se en SAE (Societat Anònima Esportiva) arriba a l’etapa de subscripció i desemborsament capital. L’estiu passat el club va començar amb el procés amb la definició del nombre de socis i del capital social. Ahir 28 de gener es va fer pública l’acceptació de la CSD, arran d’això el club inicia la seva transformació, ho ha comunicat aquest matí el president del club, el senyor Joan Agustí, qui ha dit que convertir-se en SAE, és el pas mínim per poder seguir avançant. A més, la SAE ajuda a estructurar les coses millor, a millorar la presentació de contes, i deixa més clares les responsabilitats que tenen els administradors de la societat. Ha volgut aclarir, que el club continua seient el mateix, fonamentat en els mateixos valors, en els mateixos compromisos i amb una metodologia de treball i amb una forma de ser en l’àmbit esportiu, i continuar administrant el club amb rigor i responsabilitzant-se del resultat econòmic de cada temporada.

F 1

La societat està estructurada perquè tots els socis puguin continuar formant part de la societat anònima esportiva. Per fer això possible el club ha fixat el capital social en 68.850 €, representat per 2.674 accions nominatives amb un valor cada una de 25 €. També s’ha fixat un mínim de dues accions per assistir a totes les assemblees. “Cada soci una acció” és el titular de la nova societat anònima esportiva de la UE Olot.

El procés de subscripció per als 1.337 socis està obert i finalitza el 28 de febrer. En aquesta primera etapa els socis podran comprar un màxim de dues accions. En el cas que quedessin accions lliures s’obrirà una segona fase de 15 dies per als socis que hagin adquirit acciones en la primera fase amb la limitació del fet que cap soci podrà subscriure un nombre d’accions total superior a 267 (10% de les accions emeses).

El club preveu que a finals de març ja estigui acabada de constituir la Societat Anònima Esportiva de la UE Olot i puguin tenir a disposició el NIF definitiu.

Comparteix-ho amb els teus amics: