Urbanisme no deixarà edificar en les parcel·les a tocar de la muntanya de Roca Maura, a l’Estartit

Arxiu ACN: Els treballs de l'octubre de 2014 per instal·lar xarxes a la zona on s'havien produït els despreniments de Roca Bruna, a l'Estartit.
Comparteix-ho amb els teus amics:

La mesura es pren per evitar que nous despreniments de roques posin en perill les persones i per reduir l’impacte paisatgístic de la urbanització

Arxiu ACN: Els treballs de l'octubre de 2014 per instal·lar xarxes a la zona on s'havien produït els despreniments de Roca Bruna, a l'Estartit.
Arxiu ACN: Els treballs de l’octubre de 2014 per instal·lar xarxes a la zona on s’havien produït els despreniments de Roca Bruna, a l’Estartit.

ACN Girona .- El novembre de 2013 dues grans roques van desprendre’s de la muntanya de Roca Maura i van causar danys a habitatges. Aquesta urbanització dels anys 70 encara està pendent d’alguns tràmits i, aprofitant el seu pas per la comissió d’Urbanisme, els tècnics han demanat al consistori que prengui algunes mesures. Segons ha explicat el director general d’Urbanisme, Agustí, Serra, el consistori proposa eliminar 14 parcel·les i ampliar la zona verda. En canvi, la comissió ha suspès l’expedient i demana una proposta “més maximalista”: prohibir edificar també a la desena de parcel·les que estan més a prop de la muntanya. “Ho fem per garantir la seguretat i evitar més impacte paisatgística en una urbanització que és una barbaritat urbanística heretada”, ha dit.